maandag 23 april 2012

Porcelein beschilderen

Zaterdag heb ik een workshop porselein beschilderen  gevolg bij de shop Elle Aime van Lisa Manuels . We waren met een klein gezellig clubje. Er stonden kopjes, schoteltjes, bordjes, schaaltjes en potjes porselein waarvan je er 3 uit mocht kiezen om te beschilderen.
 Als eerste had ik een schaaltje omdat het redelijk plat is en dus makkelijker om mee te beginnen.
 Het was zo leuk en vooral therapeutisch om te doen ;-) Normaal ben ik een behoorlijke kletskous, maar ik ben nog nooit zo stil geweest... Zwaar geconcentreerd en nog net niet met m'n tong naar buiten....
Ik bedacht me dat ik nog een kadootje voor m'n vaders vriendin moest maken (eigengemaakte kadootjes zijn het leukst!) een setje kop & schotel met stipjes. Zo schattig geworden!
Als laatste heb ik een melkkannetje gemaakt met een gezichtje, geïnspireerd door de beschilderde kannetjes en potjes van Lisa Manuels zelf. Na 24 uur drogen moest je ze zelf nog even in de oven zetten thuis, want dan kun je het porselein afwassen en zelfs in de vaatwasser doen.
Aan het einde van de workshop kregen we allemaal een goodie mee naar huis! Een mooie button met illustratie van Lisa en een porseleinstift! Ik heb gelijk zin om mooie dingen van de kringloop te halen en er thuis lekker mee aan de gang te gaan! Bedankt Lisa!

3 opmerkingen:

Jolanda zei

Leuk!!!!!

Happy in red zei

Nice!! De kopjes zijn echt geweldig.
Groetjes,
Esther.

Lemonstale zei

Wat zijn ze leuk geworden!

Een reactie posten