dinsdag 14 mei 2013

Lang geleden, veel gebeurd!

Zo daar ben ik weer een keertje! Lang geleden, veel gebeurd. Ben op creatief gebied niet zo actief geweest, maar qua klussen des te meer. We hebben een huis gekocht, waar nog aardig wat aan moest gebeuren. Nog niet alle ruimtes zijn klaar, maar aan het belangrijkste kamertje wordt extra hard gewerkt.
De babykamer.....

Ik ben zwanger!!!! Van een meisje! Inmiddels bijna 32 weken.Door al die hormonen ben ik een enorme twijfelaar geworden (of eigenlijk was ik dat al, maar is versterkt..) en dat is best lastig als je keuzes moet maken voor de babykamer.
Wat voor stijl, welke kleuren... ? Maar ik geloof dat ik er redelijk uit ben!
We hebben 2e hands meubeltjes die we gaan opknappen. Ik hou jullie op de hoogte van de voor en na foto's, zodra er na foto's zijn ;-)
Ik heb een sfeercollage gemaakt voor de kamer. Het behang van de gele boompjes zit inmiddels op de muur!De meubeltjes wil ik ook in een zoet kleurtje. Mint of licht koraal. En die lampen vind ik echt fantastisch!!!! Zo leuk om mee bezig te zijn!
Ik had wilde plannen om veel dingen zelf te maken voor die kleine. Kussentjes, knuffeltjes, maar tot nu toe is er nog niks van gekomen. Ik zit altijd boordevol inspiratie, maar ik doe er nooit wat mee. Durf niet te beginnen ofzo....raar he?!
Ben inmiddels al wel heel ver met het geboortekaartje! Die wordt super!! Maar die krijgen jullie natuurlijk pas te zien als de kleine er is!

Ook ben ik inmiddels mevrouw Rensen! Ik en m'n grote liefde hebben een geregistreerd partnerschap. Ooit komt er nog een mooie ceremonie met alles erop en eraan, maar voor nu even praktisch. Maar we hebben het wel romantisch gevierd in een prachtige B&B Bed of Flowers
Dit was werkelijk fantastisch! Wat ziet dat plekje er mooi uit zeg! Een echte aanrader!


2 opmerkingen:

Een reactie posten